ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Κουκάκι: Μία από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας, ζωντανή, φιλική και φιλόξενη, που συνδυάζει το retro στοιχείο με την αστική κουλτούρα και ξεχωρίζει για την προνομιακή της θέση!

Ακριβώς εκεί, στην καρδιά του Κουκακίου, σε απόσταση ποδιών από το Μουσείο της Ακρόπολης, βρίσκονται στη διάθεσή σας τα Great Living Koukaki & Great Living Apartments Acropolis  έτοιμα να σας υποδεχθούν στα -υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών- διαμερίσματα, suite και studios!

Η ασύγκριτη αύρα της Ακρόπολης, ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο λόφος του Φιλοπάππου, τα επιβλητικά νεοκλασικά, οι πεζόδρομοι, η νυχτερινή ζωή, τα μουσεία, τα εναλλακτικά καφέ και οι χώροι τέχνης σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε…

Προσβαση απο αεροδρομιο

Με ΜΕΤΡΟ (06:00 π.μ - 23:30 μ.μ)

Από το αεροδρόμιο παίρνετε τη γραμμή 3 (ΜΠΛΕ) με κατεύθυνση Αιγάλεω (Αγία Μαρίνα).

Στο σταθμό του «Συντάγματος», είτε

  • αλλάζετε γραμμή και παίρνετε την ΚΟΚΚΙΝΗ με κατεύθυνση προς Ελληνικό και κατεβαίνετε στη στάση «Ακρόπολη» ή «Συγγρού-Φιξ»
  • είτε επιλέγετε να περπατήσετε ή να πάρετε ένα ταξί

Το κόστος του εισιτηρίου είναι περίπου 10 ευρώ/άτομο και η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (24ώρες, κάθε 20 λεπτά)

Από το αεροδρόμιο υπάρχει το 24ωρο λεωφορείο (γραμμή Χ95) προς την πλατεία Συντάγματος.

Στο σταθμό του μετρό «Συντάγματος», είτε

  • αλλάζετε γραμμή και παίρνετε την ΚΟΚΚΙΝΗ γραμμή του μετρό με κατεύθυνση προς Ελληνικό και κατεβαίνετε στη στάση «Ακρόπολη» ή «Συγγρού-Φιξ»
  • είτε επιλέγετε να περπατήσετε ή να πάρετε ένα ταξί

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ/άτομο και η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Με Ταξι

Η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα και το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 40-50 ευρώ. Σημειώστε ότι μετά τα μεσάνυχτα, υπάρχει επιπλέον χρέωση στο ταξί.

Προσβαση απο λιμανι του Πειραια

Απόσταση 12χλμ. – 40′ Λεπτά

Με ΜΕΤΡΟ (06:00 π.μ - 00:30μ.μ)

Παίρνετε την γραμμή 1 από τον σταθμό του Πειραιά με κατεύθυνση Κηφισιά και σταματάτε στον σταθμό Μοναστηράκι, όπου αλλάζετε γραμμή και επιλέγετε την ΜΠΛΕ, με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.

Στο σταθμό της«Ομονοίας», είτε

  • αλλάζετε γραμμή και παίρνετε την ΚΟΚΚΙΝΗ με κατεύθυνση προς Ελληνικό και κατεβαίνετε στη στάση «Ακρόπολη» ή «Συγγρού-Φιξ»
  • είτε επιλέγετε να περπατήσετε ή να πάρετε ένα ταξί

Με Ταξι

Με ταξί από το λιμάνι του Πειραιά. Η διάρκεια είναι περίπου 25 λεπτά (ανάλογα με την κίνηση) και κοστίζει 20-25 ευρώ. Σημειώστε ότι μετά τα μεσάνυχτα, υπάρχει επιπλέον χρέωση στο ταξί